Monday, May 17, 2010

...selamat pengantin baru k.ayu..



assalamualaikum..

akhirnya,this is the 1st entry dalam bulan mei..hehe..bknnye apa..busy sket 2 minggu yg lepas n ni bru btul2 dapat duduk depan laptop..
entry kali ni pendek je..
juz nk wish 'selamat pengantin baru tuk k.ayu n pasangannya' yang telah pun selesai bersanding hari sabtu yang lalu..alhamdullilah.semuanya berjalan lancar dan saya juga berkesempatan pergi kenduri persandingan k.ayu kat skudai,johor.

bila tengok orang kahwin ni terfikir2 juga bila la saya dapat duduk atas pelamin tu kn..haha..insyaAllah,one fine day..masa saya akan tiba juga kn..sabar la..buat masa sekarang ni study is my priority..=D
lagipun kahwin ni bkn bnde senang..tanggungjawabnya sangatlah besar bila dah kahwin..cuma bagi kawan2 yang dh ready tu,saya doakan anda bahagia bersama pasangan anda..

untuk k.ayu,semoga tabah dan cekal dalam mengharungi bahtera perkahwinan..semoga bahagia hingga ke anak cucu n jadi isteri solehah ye..ain doakan.

ps:gambar xdpt nk upload atas beberapa masalah teknikal.harap maaf..

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

< a walk of life > Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!