Monday, July 26, 2010

~floria festival 2010~



>>> di bawah pohon kelapa..haha (edited by chaip itu aku,mucho gracias mi amiga!



salam..
>> ttbe baru ade rasa nak update blog ptg ni.hehe
juz nak cerita sikit pasal floria festival yang saya lawati brsama2 student agri yg lain kt putrajaya.Tak de apa yang nak diceritakan sebab pesta floria ni memang meriah dengan warna warni bunga yang ada kat situ.mmg rugi sapa yang tak pergi.Cantik sangat3.
jom tgk gmbar sikit,



>>>>> mereka si kaki kamera (mira n fasha)



>>>>> 'L'



>>>> bunga warna warni



>>>>> ni lah daun pudina



>>>> one of my fav cartoon,spongebob!! material semua dr bunga-bungaan



>>> penat jln,makan lah..=)

verte otra vez la próxima vez..
bye2~

~~

3 comments:

nazirulhazwanws on July 26, 2010 at 6:35 PM said...

pencinta bunga kah??hehe:) sy juge kesana, nice la;)

visit sy ye, nazirulhazwanws.blogspot.com

be my follower k:)

Anonymous said...

Hahahaha.... SPONGEBOB pun diorang leh bikin yea bagus laa... kreatif tull....

~cikgu ain~ on July 26, 2010 at 9:06 PM said...

anonymous : yup2..sgt kreatif..bkn spongebob je..mcm2 dress dorg buat dr bunga2.

nazirul: hehe,pergi sebab lawatan subjek sbnrnya..ok,i'll..

thanx to both of u coz sudi visit my blog.
=D

Related Posts with Thumbnails
 

< a walk of life > Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!