Friday, September 23, 2011

~blog bersawang yang dah di-update. :)~



alhamdulillah,akhirnya diberi kesempatan untuk ain meng-update blog yg sudah sekian lama menyepikan diri.
so,let me start a new entry about someone who suddenly came into my life 3 months ago.
MUHAMMAD RIZQ KHALISH BIN EMIRUL SHAHNEZ.

Hah,ni la anak buah ain yg pertama. *mesti korang rasa jengkel kan sebab baru dpt anak buah nak kecoh2 kat blog*
hahah..my blog kann so suka hati la nak post ape. :p
baby khalish lahir on 26th may 2011 dan secara kebetulan kan tengah cuti sem.so u all boleh bayangkan tak since lahir sampai lah b4 ain masuk upsi balik,ain menghabiskan masa dengan si khalish ni.4 bulan tuu.Mana boleh tak rindu.Pelbagai suka duka yg kami dh kongsi bersama.cewahhh..
 org cakap kita ambil pengalaman dulu,nanti senang. 

tp,seriously rasa macam dh ada anak sendiri.. :)





budak bammbam yang x boleh tgk kereta.kalo tgk kereta ni la muka xcited die. :)

sama tak muka kitaorg?hahhahaa..





p/s: rasa nak balik rumah minggu ni..jumpa khalish.. :(

nak tahu ape wish list ain yg dh tercapai?nantikan di entry akan dtg. (kena tunggu memory card reader gak.x syok xde gmbr). :P
Categories

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

< a walk of life > Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!