Monday, June 28, 2010

~sepang gold coast~

>salam<

june 23,
10.30 am.. perjalanan ke sepang gold coast (bagan lalang je sebenarnya,tapi saja nk bg gempak sikit kan.hehe) bermula.Janji pukul 9 pagi dh bertolak,tapi biasa lah,janji melayu.haha.jgn terasa ye.=p
so kira-kira dalam pukul 11.30 pagi dh sampai la.Ramai juga yang join kali ini.Tambah tolak dalam 14 org.Kira cm reunion jugak la ni sebab ade yang dah 2 tahun x jumpa (syazni-bakal lawyer la tu).
---dipendekkan cerita,hehe..usai zuhur,kami pun turun ke laut.mandi manda,amek gambar n mcm2 la.lupa nk ckp,thanks to muzammer sbb belanja kteorang kfc masa lunch.arigato!




-mandi manda..belakang tu la sepang gold coast-





pada malam nya pulak,kami macam makan besar la.Ade tomyam,ikan siakap 3 rasa,kangkung belacan dan telur dadar.Nampak macam biasa tapi yang bestnya sebab makan ramai2.fuhh,habis pulak satu pinggan nasi.Alhamdulillah.





-makan besar.=D-


Selepas makan2,kteorang pun start main game.Tak tahu la game ni nama apa,kteorang panggil game 'warewolf' je.Tapi seriously best gile game ni.Banyak main dengan psikologi dan kecekapan merancang strategi untuk warewolf tu bunuh semua mangsa dia.Syok abis!!!!!!!!!!!Main punya main sampai pukul 5 pagi baru tido.haha






-menunggu narator tuk start game,saya dibelakang dayah ye,main sorok2.hi3-





-dapat kek,best tul-



june 24..

tak ada aktiviti pun pagi t sebab saya n beberapa orang kena balik awl.Saya ada tournament boling pulak mlm tu.penat2.Tapi yang stay,dorang pergi alamanda main boling.

so far,best sangat gathering ni.Dapat mug lagi.Semoga ukhuwah ini berkekalan hingga selama-lamanya.Dalam happy2 ni,teringat pula kat arwah navita.Al-fatihah buat arwah.Semoga rohnya di rahmati Allah.Aku memang rindu sangat2 kt kau Navita!!!




-da girls..-





-bye2 kerisi-

PS: esk ada kelas kereta.ouh,malasnya.haha.ok2.bye~jiamata.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

< a walk of life > Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!