Monday, June 28, 2010

~multimedia college bowling tournament~



- pilot g-2...-


salam..

yeah,balik je dari sepang gold coast,malam tu saya ngn mak (wah~anak yang baik sebab mak yang temankan.haha) pergi wangsa walk sebab saya ada tournament boling.
tournamaent kali ni main 2 games je.so..main punya main,dengan penat yang x abis2 lagi dr sepang gold coast tu,jadi saya hanya dapat main dengan hancur.haha.kesian kt group member yang lain.sorry guys..but fortunately,we did managed to get 3rd place in that tournament.haha.menang jugak kategori berkumpulan.nombor 3 pun ok la.hehe.
neway,gud job guys.really had fun that night.










-num 3.yeah~saya xde sbb dah balik.haha-

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

< a walk of life > Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!