Monday, October 25, 2010

~belum tiba masanya lagi..urghhh~

okie3..tak tahan betul hati ini dah..waaaaaaa~cepatlah,cepatlah,cepatlah masa berlalu!!
mm,jangan salah sangka ye,saya bukan nak kawin..tapi dah x sabar nak kerja..
sebab,MAK cakap..bila dah kerja nanti baru boleh bela kucing..
heheh..alkisahnya,tadi tengah bosan giler study animal production, saya pun berjalan-jalan la di mudah.com

so,tiba2 ternampak la ads orang nak jual kucing..adoii..bila dah tengok kucing yg comel ni..memang x tenang dah hati. errrrghhhhhhh!!!!!!!! GERAM SANGAT..

tak caya ke? meh tengok ramai-ramai..(all pic was taken at mudah.com)
this one is my fav! yg brown tu..nak!!!!



tak tahu la kenapa comel sangat ciptaan Allah yang satu ni..aishhh..
so,pada mereka yang baik hati diluar sana (sy tahu ada ramai)..rajin2 la gi mudah.com..& bli la mana2 yg anda suka..TOLONG PROMOTE JAP ..=)
kalau sy ade xtra money right now,memang dh beli dah.

ps: tolong la hntr kat rumah saya secara free. boleh x?nak yang kaler brown tu..pliz3..

SUKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NYERRRRRR KAT BINNAAAAAATANNNNNG NNNNNNNIIIIIIIIIIIIIII


~CATSLOVER~

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

< a walk of life > Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!