Tuesday, October 12, 2010

~ukhuwahnya raya~

  mak aihh,ain!!Orang dah masuk bulan ZULKAEDAH baru nak post pasal raya ke.Aje gile ape kome ni?
haha..jeng3...........

rakan2 PERSSAP yang sempoii..




actually,bukannye sengaja nak post lambat2,tapi dah jamuan raya  PERSSAP dieorang buat masa 30 syawal hari tu.nak wat ,macam mana kan..so,cet=rita cerita yang paling best masa jamuan ni,apa ea??

  • 1st time sambut raya dengan pelajar2 junior. Best ke tu cik ain oii??entah la..layan aje..
    junior2 PERSSAP..
    Yg ni bukan junior dh.hehe.cik ain & fasha

    not available at all.haha

    barisan pensyarah yg disayangi.
  • hah,tetiba pulak jamuan raya kali ni ada anugerah KING & QUEEN.tak pernah dibuat orang majlis raya ade KING & QUEEN kan. tapi,ini lah uniknya kami,pelajar2 PERSSAP. hehe

    ni lah QUEEN PERSAAP.FATIN ASRI


    KING of the night,NABIL..

    • yang paling pelik dan menarik..boleh pulak saya ni jadi mc non formal  dengan Fasha.Dah la xde bakat.hancur kot jamuan tu rasanye..=p

    mc yg menyuramkan lagi majlis esp cik ain ni.hehe.fasha x la.die pro.

    petang pada hari kejadian............
sibuk2 pun sempat posing ye..=)





angkat meja tu elok2 kak...
ajk teknikal sedang bertungkus lumus nampaknya.

barisan2 mc yg sedang sibuk berbincang.hehe.

seronoknye raya kan..

  • so,itu je la kot.akhir sekali,jumpa pada raya yang akan datang ye.=)

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

< a walk of life > Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!