Thursday, February 17, 2011

~Outdoor Photoshoot Session ker??

ni bukan gambar yang dimaksudkan.harap maklum.Ni gambar saya dulu-dulu.cepat teka mana ain..
tuuu,si baju merah! ain chubby..haha

mari mulakan entry..
salam,
actually this is our first time buat photoshoot ni. Tak de la photoshoot apa pun kan.Juz,ni first time kami2 ni,pergi dress up tuk amek gambar. Biasanya,tak de pun. Tapi tergedikss pulak kan semalam.heheh.. and NO DSLR at all.pakai camera biasa je pun..

so,jom usha-usha gambar semalam..

editor : chaip itu aku.
photographer : nabil nabilah.


1 happy family.haha

fasha dengan rambut mengurai.

persahabatan itu indah kan.

si belang-belang.

abg basikal tu interframe.heheh

yg ni i yg edit..tah apa2 je la.

yg ni gaya bebas.

awan nano,cantik tak?

lastly, 


ps : ni adalah simptom bila ain sebab tak dapat jumpa Susan Peterson hari rabu hari tu ok..

ehhh,terkeluar lagi gambar dulu-dulu..
:p
ain berbaju kurung hijau.awwww~



thats all from me, sorry kalau buat u olz cam rasa nak muntah ke apa. Yang penting,kami happy! Dan kami menghargai detik-detik indah persahabtan ini. 
 Hidup Herbalife * perlu ada ni.haha *

~hasta luego!~
Categories ,

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

< a walk of life > Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!