Friday, December 2, 2011

~antara wish-list yang dah tercapai~

assalamualaikum w.b.t..

sebenarnya,dah lama nak cerita pasal wish-list ni tapi tak tahu la kenapa busy sangat sampai x sempat nk tgk blog.huhu.kesian blog kesayangan ni..
ape-ape pun,ni la antara wish-list yang dah tercapai dalam hidup ain. eventhough x dpt amek gambar betul2 dengan beliau,tapi dapat dengar ceramah daripada beliau pun dah cukup memadai. :)


BELIAU adalah..
YAB TUN DR.MAHATHIR MOHAMAD

SUKA GILAAAAAAAAAAAAA !!

DAPAT HADIAH DR UPSI..

banyak lagi gambar,tapi x perlu la letak banyak-banyak kan..
tu je..
wish-list yang dah tercapai.seronok!!

:D


0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

< a walk of life > Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!