Tuesday, July 13, 2010

~sem baru,semangat baru~

assalamualaikum.

hari ini,genap 2 hari saya memulakan pengajian di semester baru iaitu semester 3.
ingatkan awal2 sem ni boleh la lepak2 ke kn..tapi,ishk3..banyak problem pulak yang datang..

>>>jadual sem giler berterabur,ok.Kena drop yang tu..kena add yang ini.Semuanya sebab salah add kod masa minggu pendaftaran semester hari tu.Kelam kabut jugak la.
Kena jumpa lecturer,pergi fakulti.penat2.Hopefully,semua akan kembali normal by next week.Dah la tgh semangat nak belajar ni..hehe.apa2 pun,doakan semuanya berjalan lancar n final nnt nak maintain result lagi cm sem2 lps.Doakan la ek..

ps:buat pencetus semangat kala kepenatan n ketensionan..=p


''setiap kali tuhan datangkan musibah,bukan bermakna DIA sengaja menyukarkan laluan kita.Cuma DIA hendak menguji tahap kesabaran kita dan dihujungnya Dia akan gantikan dengan sesuatu yang lebih bernilai & berharga''


peace no war!!



smile when we are in trouble..(^_^) --- pict dr google je----

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

< a walk of life > Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!