Sunday, January 30, 2011

~herbalife quickstart~

salam sihat semua..
hah,act..malas kot nak update blog..tapi bila baca blog kawan..
~ni blog die..klik2~
tiba-tiba rasa semangat pulak nak buat entry. Dah tengok tajuk??Phm x? ape? Tak paham??
xpe2..memang u olz tak kan paham kalau u olz ni bukan member-member herbalife.hehe.kalau nak tahu jugak,ape lagi,sign up cepat-cepat ok.. :)

alhamdullilah,dapat juga ain join mini STS ni yg dilaksanakan di kajang. Perghh,u olz yang x pergi,memang rugi lah.Banyak sangat benda-benda best kat mini STS ni.

so,ain nak share la kat sini kayh.lagipun..sharing is caring right..haha.

ya Allah,permudahkan jalan kami.
we are genH.(kanan,ehah..dah confrm nak jadi team kami,alhamdulillah)

  1. Herbalife is not a medicine; herbalife products bukan untuk mengubati penyakit,means..herbalife product ni bukan la ubat-ubatan yang ada. Herbalife ini adalah MEAL REPLACEMENT yang dikelilingi oleh pelbagai jenis vitamin dan nutrien yang baik untuk badan. best tak???
  2. FOR THINGS TO CHANGE,U HAVE TO CHANGE. *phm2 la sendiri ye*
  3. herbalife : makanan cerdik untuk orang cerdik. hah,kalau agak2 terasa tu,cepat2 bli produk herbalife ok. :)
  4. ni yg paling mantap sekali la, dr Capt. Saiful (pres team tuu..)  'the choice is in you whether to change or remain cause Herbalife will keep on growing with or without you.' *sumber;eby*
see,sekarang u olz dah nampak tak apa yg special nyer bout being a herbalife family members??kalau tak nampak lagi..just ask me how!

masyaAllah..terbaikk dr HERBALIFE.

apa lagi nak tunggu?make our own decision now..
Categories

3 comments:

~cikgu ain~ on January 30, 2011 at 9:38 PM said...

ayat last tu sepatutnya
'make your decision now'
my mistake~
:)

ebymardhiah on January 30, 2011 at 10:02 PM said...

awwh! publisiti ni ain.segan2.. apela ain..huhu but whatever it is, we'll make a HUGE change! lets work together spreading the nutrition to all.insyAllah..

~cikgu ain~ on January 30, 2011 at 10:23 PM said...

ahaha..
xpe2..sekali sekala tolong promote kawan.hehe
insyaAllah,insyaAllah,insyaAllah!!
jom luaaarrrr biaassssaaaaaaa...

Related Posts with Thumbnails
 

< a walk of life > Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!