Friday, March 4, 2011

~Stress...~

berhabuk sungguh blog ain ni.Almaklum la,busy bebenor mengalahkan Perdana Menteri pulak kan..so,busy punya busy sampai terasa kepala ni macam nak pecah. Padahal bukan nya ada apa-apa pun. hahah..mainan jiwa je tu kan kan..hari ni,jom kita sembang-sembang pasal stress.nak tak murid-murid?cewahhh~
dun stress-stress okayyy...

sebelum tu la kan,u all sume mesti pernah rasa..bila kita belajar bagai nak rak..pastu masuk dewan exam.tiba-tiba lupa pulak apa yang kita dah baca tu.punyalah berjuta-juta kali baca surah AL-Insyirah..tak jugak ingat-ingat.tapi ada jugak la yang ingat.hahah..so,time tuuuuuuuuu,bapak stress kot.rasa cm nak baling meja kat ketua pengawas yang jaga dewan tu. *opss,jangan marah ketua pengawas.gurau-gurau aja*
sama la jugak kes nyer dgn semalam punya midterm. Subjek,Pest Control..urghhh..dah baca syok2 buku tebal-tebal,tapi lupa pulak bila nak jawab exam.Tak tau apa pasal,subjek ni sangatlah mengegarkan jiwa raga seorang bakal cikgu bernama Ain ni.waaaaa..terasa macam lagi susah dr belaja add math dulu-dulu.*yeke ain?? :p*

maybe,ada beberapa faktor kot yang buat kita semua stress kan..
macam ain,mungkin stress sebab banyak midterm and quiz minggu ni.


so..cara-cara nak menghilangkan STRESS..*cara ain laa*..tadaaaaaaa~

NO 1 :
kembali lah pada pencipta Agung kita.. :)



NO 2 :


tatap lah wajah ibu yang melahirkan kita..TENANG HATI KAN..

NO 3 :
Jom bowling!! haha.ain ni gila boling sikit. so,nak reduce stress,buatlah hobi-hobi u all tu dgn sehappy-happy mungkin ok..

ni gambar masa join staf-staf SYABAS punya tournament. dapat no 6.hahah..hadiah gabung lelaki n wanita. :)

this one pulak masa tournament baru-baru ni. kategori wanita dapat num 3,,tapi hadiah campur..sampai num 3..soo,tak de la hadiah.tapi group dapat num 1 tu..
syokk kan..so,boleh release stress!!

NO 4 :

main-main dengan kucing kesayangan..salju,fluffy,snowy.tapi sebab tak ada kat rumah..boleh tengok-tengok gambar je la.

then...tidak dilupakan..
shake,shake,shake...






so....jangan la stress2 dah lepassssss ni okay...


enjoy ur desserts!! yummmyyyy. bye-bye~


sumber pict : google.





Categories

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

< a walk of life > Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!