Tuesday, March 15, 2011

~ye2,update blog lah ni~

salam......

belog ain dah memanggil-manggil tuk di-updatekan.so,nak tak nak,banyak keje tak banyak keje.ain nak update belog untuk hari ini..  :)

hurmm,malas ehh nak tulis. 5 mac hari tuh,ain pergi Sungai Chilling,Kuala Kubu Bharu. Niat asal nak cari serangga.ok,fine.Pelik tak kenapa nak cari serangga?haha. ini semua untuk memenuhi permintaan Prof lah utk subjek Pest Control. Last-last,serangga dapat la sikit-sikit,then apa lagiiiiii...terjunnnnnnn dalam air la kami-kami ini. Syok kot air terjun kat Sg. Chilling ni. terbaikkkk!!

muka hepi je kan.

banyak kena redah anak sungai.

jalan-jalan.

sungai lagi.

sungai-sungai.


cantik kan.masyaAllah

tadaaaa~ superduper best!


posing itu mesti.

girl's power.


dah cari serangga,dah mandi,dah sampai.balik time.


okkkkkkk.....last words = nak pergi lagi!!!!!! :)



                                                                             bye-bye,
jangan lupa hidup sihat dengan HERBALIFE tau..








Categories ,

0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 

< a walk of life > Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!