Thursday, December 29, 2011

~exam,exam,exam~

assalamualaikum w.b.t & hai bloggers.
today's entry will not be so long *selama ni entry aku panjang-panjang ke*.haha,what ever lah.

i believe, everyone is now struggling for their becoming final exam right?
so do I. * bajet je* :)

juz to remind myself and to all my friends,
masa kita tgh sibuk-sibuk ni laa,akan dtg mcm-macam gangguan. dari segi kesihatan la,masalah 'boyfren-gurlfren' la,mslh family la,mslh kwn la,mslh gangguan dr alam satu lagi la..n so on..
jadi,kita kena pandai-pandai hargai masa 1-2 minggu ni.
dah 14 minggu asyik main-main..
so,why not 1-2 minggu ni kita serious sikit kan..
tp for sure,dont be too stress lah..
nanti apa pun x dpt. *yg dikejar xdpt,yg dikendong berciciran* ye dak? hehehe

so , all the best to all my friends out there..
insyaAllah,kita usaha betul-betul..nanti Allah akan bagi balasan setimpal atas usaha kita tu kan..


ITS HARD TO FAIL 
BUT IT IS WORSE NEVER TO HAVE TRIED TO SUCCEED.
:D

GUD LUCK KAWAN-KAWAN~

sem dpn dah naik sem 6.
whoaaaaaaaaaaaaaaaaa~
cepat masa berlalu..
k bye,
salam..
Categories

1 comments:

Lily Suhaili on January 10, 2012 at 1:35 AM said...

Gudluck ! :)

Related Posts with Thumbnails
 

< a walk of life > Copyright © 2010 Designed by Alieff. Wanna get one? CLICK HERE!